8 Maart officiële heropening Vijvercentrum Vijveraccent

Foto:

Friso Simons van Vijvercentrum Vijveraccent, gevestigd op het Hazennest West 79-01 in Tilburg Noord, heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Er heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, waardoor de bestaande locatie met 150m2 is uitgebreid. Met deze extra uitbreiding is er plaats vrijgekomen voor de eyecatcher van de zaak: een grote showvijver en extra bakken voor de nieuwe voor u ingekochte Japanse Koi.

Deze Koi zijn onlangs door Friso Simons in Japan geselecteerd. Deze nieuwe selectie, waaronder Koi van kampioenen kwekers, Marudo & Isa, kunt u zondag 8 maart a.s. van 10.00 tot 17.00 uur zelf komen bewonderen tijdens de officiële heropening van het Vijvercentrum. Tijdens de heropening kunt u de door u geselecteerde Koi tegen een aanbetaling reserveren. Friso Simons is een deskundig expert op het gebied van siervijvers en Koi. Daarnaast beschikt hij over een zeer uitgebreid assortiment producten voor de aanleg en onderhoud van vijvers en zwemvijvers. Bij het ontwerp van vijvers in eigen beheer kunt u ook gebruik maken van zijn jarenlange deskundige expertise.

Tevens kunt u bij Vijveraccent de kwaliteit van uw vijverwater en de gezondheid van uw Koi laten checken. Deze extra service verleent het Vijvercentrum gratis. Vijveraccent staat bekend om het leveren van uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Iedereen is van harte welkom. U kunt gratis voor de deur parkeren. Bent u nieuwsgierig en wilt u de nieuwe aangekochte Koi en diverse vijverprojecten bekijken, dan kan dat op www.vijveraccent.nl, of op het bezoekadres: Hazennest west 79-01 in Tilburg Noord. Kijk op de website voor de openingstijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen