Nieuwe Senioren-assistent aan de slag in regio Dongen en Oosterhout

Foto:

Door bezuinigingen in de zorg zijn senioren genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. Veel senioren en ouderen krijgen hierdoor niet de aandacht, zorg en ondersteuning die zij nodig hebben en verdienen. Hiervoor is sinds deze week in Dongen een oplossing voorhanden in de vorm van een nieuwe persoonlijke assistent voor senioren. Corine Stigter, zelf woonachtig in Dongen, staat klaar om oudere bewoners in de regio Dongen en Oosterhout te ondersteunen.

Corine Stigter legt uit: ‘Senioren-assistent’ is een landelijk opererende organisatie, die ouderen persoonlijke hulp in hun eigen omgeving aanbiedt. Wij organiseren voor onze klanten verschillende zorg-, hulp- en gemaksdiensten, zoals huishoudelijke- en administratieve hulp, gezelschap, een tuinman, klusjesman en het leveren van maaltijden aan huis.” Veel senioren hebben volgens Corine behoefte aan extra zorg en ondersteuning. “Of het nu gaat om het doen van boodschappen of persoonlijke begeleiding bij ziekenhuisbezoek of andere individuele wensen. Als persoonlijke assistent met goede contacten in de buurt, zorg ik voor een professionele en betrouwbare dienstverlening” aldus Corine. “Uiteraard staan de wensen van mijn klanten centraal. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek zoek ik voor uw wensen een passend aanbod”.

In de gemeente Oosterhout is de overgangsregeling inzake Hulp bij het Huishouden verlengd. Afgelopen weekend zijn de betrokkenen hierover per brief geïnformeerd. Ook daarin kan Senioren-assistent iets betekenen, want mensen die huishoudelijke hulp via de gemeente hadden, mogen dat nu zelf regelen. Als u nog recht heeft op huishoudelijk hulp via de gemeente, dan vergoedt de gemeente Oosterhout deze kosten tot 1 juni 2015. Heeft u uw huishoudelijke hulp nog niet kunnen regelen? Neem dan contact op met Corine Stigter. Senioren-assistent kan u per direct voorzien van een lokale huishoudelijke hulp.

Corine Stigter staat in de gemeente Dongen en Oosterhout klaar om senioren van dienst te zijn. Directeur Joost Damen van Senioren-assistent: “Het belangrijkste is natuurlijk dat de mensen die we ondersteunen gemak ervaren van onze service. Wij willen dat senioren op een goede en vertrouwde manier de gewenste hulp krijgen tegen een gunstig tarief ”

Senioren-assistent C. Stigter
Gerardus Majellastraat 72
5101BH, Dongen
Tel. 06-51483355
Contact per mail KLIK HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen