‘ R.P.Q. foto – video – drukwerk ’ nu ook in Dongen

Foto:

R.P.Q. foto – video – drukwerk, een begrip in Kaatsheuvel en omstreken, is al sinds vele jaren zeer actief op alles wat met foto, video en drukwerk te maken heeft. Het kon dan ook niet uitblijven, de eigenaars Eric Verhagen en Jurgen Ligtvoet openden eerder deze maand hun tweede vestiging in Kardinaal van Rossumstraat 34 in Dongen. De vestiging in Kaatsheuvel is vorig jaar op 2 december verhuisd naar de Peperstraat 14 D in Kaatsheuvel waarmee o.a. de noodzakelijke inrichting van een grotere fototudio mogelijk was. Twee nieuwe winkels : ‘ R.P.Q. foto – video – drukwerk ’.

“Klanten vragen ons wel eens waarom we zijn verhuisd binnen Kaatsheuvel. Voor hen een terechte vraag die enige uitleg behoeft. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé speciaalzaak bij uitstek op gebied van camera, kennis en toebehoren, mogen we wel zeggen. Bij ons komt service op de eerste plaats en daar zat op onze oude locatie een knelpunt. De behoefte naar een grote fotostudio werd alsmaar groter. Als je een mooie grote opstelling wilt maken voor het nemen van foto’s dan heb je daar ook ruimte voor nodig. Aan de vierkante meters voldeed het nieuwe pand volledig en dus hebben we de zaak pasklaar ingericht. In Dongen openden we eerder deze maand onze tweede vestiging. Ook daar gaan we ons dus waarmaken. ‘ R.P.Q. foto – video – drukwerk ’ staat voor een optimale dienstverlening,” geven Eric en Jurgen aan.

Ervaring
Door jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw belangrijke momenten door R.P.Q. perfect worden vereeuwigd op de gevoelige plaat. Voor fotografie bent u dan ook bij RPQ aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan huwelijk, studio, evenementen, product, school, communie en bedrijfsfotografie. Maar ook pasfoto’s in een van de nieuwe winkels én op locatie voor bedrijven, scholen en instellingen behoren tot de mogelijkheden. R.P.Q. werkt met een team aan fotograven die breed kunnen worden ingezet. Ook als het gaat om geboortekaartjes, trouwkaartjes of om bedrijfsdrukwerk, u bent bij ‘ R.P.Q. foto – video – drukwerk ’, zowel in Kaatsheuvel als in Dongen op het juiste adres.

Openingsactie
Om aan de opening van de winkels in Kaatsheuvel en Dongen een feestelijk tintje mee te geven ontvangt de klant bij het laten maken van pasfoto’s een waardebon t.w.v. € 49,95, voor een fotoshoot met 4 personen inclusief 2x een 13×18 cm afdruk na keuze én zonder verdere verplichtingen. De feestactie loopt tot eind februari 2015. Laat dit extra voordeel niet aan je voorbij gaan en breng een bezoek aan de nieuwe winkel van ‘ R.P.Q. foto – video – drukwerk ’.

Bezoekadres: R.P.Q. foto – video – drukwerk; Peperstraat 14d Kaatsheuvel
Bezoekadres: R.P.Q. foto – video – drukwerk; Kardinaal van Rossumstraat 34 Dongen
E- mail : [email protected] – Website : www.rpq.nl

Tekst: Henny van den Broek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen