Afscheid van meester Matthieu

Foto:

Donderdagmiddag namen personeel, leerlingen en betrokken ouders van basisschool Sint Agnes afscheid van hun directeur Matthieu Verlinde. Matthieu heeft 9 jaar op de Sint Agnes gewerkt. Eerst als leerkracht en de laatste 6 jaar als directeur.

De leerkrachten, kinderen en ouders wilden Matthieu graag een mooi afscheid geven. “Dat heeft hij wel verdiend!” aldus het team. Hij werd daarom met een tractor bij zijn huis opgehaald en zo voor de laatste keer naar zijn school gereden. Daar stonden de leerlingen in een erehaag opgesteld aan de rode loper om hem te verwelkomen.

matthieu2

 

Eenmaal binnen bezocht meester Matthieu iedere groep om persoonlijk afscheid van ze te kunnennemen. Als afsluiting werd er een film gedraaid waar een heleboel kinderen van de school hun persoonlijke boodschap op hadden ingesproken en werd een mooi lied gezongen. Aansluitend was er de gelegenheid voor ouders en andere genodigden om nog uitgebreid afscheid te nemen van Matthieu. De Sint Agnes zal Matthieu zeker gaan missen. Een woordvoerster: “Als leerkrachten, kinderen en ouders willen wij hem graag bedanken voor al die leuke jaren. Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe baan op het Cambreur College!”

matthieu3

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen