Parkplezier wil magneetfunctie park Vredeoord vergroten

Foto: dongen.nieuws.nl

Op maandag 26 januari jl. organiseerde Stichting Parkplezier bij Brasserie WINKK de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Met de vele vrijwilligers, de partners en andere contacten waarmee Parkplezier samenwerkt, werd getoast op een mooi 2015 met veel creativiteit en enthousiasme! Het werd een levendige bijeenkomst. Onder het genot van een hapje en een drankje werd gezellig bijgepraat, maar was er ook tijd voor het nodige netwerken.

Voorzitter Jac Willemse opende met een presentatie van de promotiefilm die Hans Zimniak Digitale Mediaproducties van Park Vredeoord had gemaakt. In de persoon van Jean-Paul Tremio was een gloedvol spreker gevonden, die de aanwezigen een wervelende toekomstdroom voor Park Vredeoord voorspiegelde. In een kort filmpje liet hij het meisje Minou uitgelaten tussen de speeltoestellen in het park dartelen. Zijn mededeling was duidelijk: “Probeer de toekomst van het park door de ogen van de jeugd te zien!”

Het gemeentebestuur werd vertegenwoordigd door de drie wethouders. Wethouders Bea van Beers gaf duidelijk te kennen: “Parkplezier maakt Dongen aantrekkelijker”. Tegelijkertijd wenste ze Parkplezier veel succes met de verdere werkzaamheden: “Er is nog veel te doen!” Het was haar namelijk niet ontgaan dat de toegang tot het park vanaf de Hoge Ham bij een enkele regenbui snel in een modderpoel veranderde. Werk aan de winkel, dus. Ook feliciteerde de wethouder Parkplezier nog eens met de Vrijwilligersprijs 2014 die het bestuur op de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente heeft ontvangen. Om de vele vrijwilligers nog eens in het zonnetje te zetten, werd de prijs symbolisch door de gezamenlijke wethouders aan hen doorgegeven.
Het geheel werd muzikaal met hoornspel opgeluisterd door Remon Aarts en Geerd Doomen.
——————————————————————————————————————————

winkknieuw

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen