De Jeugdsauwelmiddag mag je niet missen

Foto:

Na twee avond opwarming van het publiek door de grote sauwelaars is het zondag 25 januari 2015 eindelijk zover. Op de jeugdsauwelmiddag zullen maar liefst 6 jeugdsauwelaars voor je in de ton stappen om je met hun grappen en grollen te vermaken. Natuurlijk is de jeugdhofhouding aanwezig samen met de klinkende en leutige klanken van jeugdhofkapel WOW! De entree is GRATIS en start om 14 uur. De zaal gaat open vanaf 13 uur. In de pauze is er een verrassingsoptreden. Natuurlijk wil je alvast wat meer weten van de kanjers van jeugdsauwelaars.

Biene Spijkers komt in de ton als Bien de Hangtrien. Biene is 10 jaar. Ze zit op de Biezenkring in groep 7 bij meneer Rien en juffrouw Agnes. Biene’s hobby’s zijn sauwelen, hockey, breien en spelletjes spelen. Ze doet al voor de derde keer mee aan de jeugdsauwelmiddag. Biene moet zelf altijd lachen als ze iets vertelt wat niet kan of als ze iemand voor paal zet. Zelf vindt Biene het totale plaatje van grap, gebaren en wat daar bij hoort, haar sterkste kant.

Arno van Oosterwijk komt in de ton als Koos Matroos. Arno is 11 jaar en doet voor de tweede keer mee. Hij zit in groep 8 van de JJ Anspach school bij juf Esther. Arno houdt van varen, lego-en, computerspellen en drummen. Arno moet vaak lachen om hele flauwe grappen en zeker als daar anderen ook om lachen. Rob Verkooijen en Tom Mijnders zijn voorbeelden voor hem. Sterk vindt Arno het uitbeelden van zijn grappen.

Cindy den Boer komt in de ton als Mientje Sloddervos. Cindy is 9 jaar. Ze zit op de Heilig Hart bij juffrouw Lindy en meester Harrie. Cindy houdt van sauwelen en sporten bij Atledo. Cindy komt voor de tweede keer in de ton. Cindy moet zelf altijd heel erg lachen als iemand voor paal gezet wordt. Haar vader is haar grootste voorbeeld. Cindy vindt haar moppen haar echte grappigste kant.

Rein van Oosterwijk komt in de ton als Reintje het Romeintje. Rein is 9 jaar en doet voor de eerste keer mee met de jeugdsauwelmiddag. Hij zit op de JJ Anspach bij juffrouw Paula en juffrouw Petra. Rein houdt van voetballen en gitaarspelen. En vanaf nu natuurlijk ook van sauwelen. Rein moet altijd lachen als iemand iets stoms doet. Rein moet zijn eigen sterke grappige kant nog gaan ontdekken. Dat gaat hij zondag doen in een mini sauwel (vijf en een halve minuut)

Niels van Leijsen komt in de ton als Boyke dun Boswachter. Niels is 13 jaar en zit op het Cambreur College. Hij komt voor de tweede keer in de ton en probeert zijn 1e prijs van vorig jaar te verdedigen. Niels houdt van Fifa 15 spelen en motorcrossen. En dan bedoelt hij echt crossen in het zand. Zelf moet Niels het meeste lachen om héle flauwe grappen. Berry Knapen is zijn grote sauwel voorbeeld. Niels vindt zijn goeie grappen zijn beste grappen.

Willem van Kerkhof komt in de ton als Peeke Donders, staailist van ’t Peeënrijk. Willem is 12 jaar en doet voor de tweede keer mee. Hij zit in groep 8 van de JJ Anspach school bij juf Esther. Willem’s hobby’s zijn hockey, drummen en sauwelen. Echte flauwe flauwekul is waar hij zelf het meest om moet lachen. Zijn vader is zijn grote sauwel voorbeeld. Willem wijst zijn “soort” grappen als zijn sterkte kant aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen