Met de limousine naar een ‘sobere’ kerstviering

Foto:

Dongen studentenstad? Zover is het nog niet, maar zo nu en dan maken studenten van de universiteit van Tilburg wel eens een uitstapje in deze richting. Afgelopen vrijdag 19 december was het voor de MAK, een mentoraat van de economische faculteit van de universiteit van Tilburg, tijd voor het jaarlijkse kerstdiner. Voor de organisatie hiervan is een commissie voor samengesteld. De Dongense studente Judith van Heteren was een van de organisatoren. “Omdat het 35-jarig jubileum van de MAK dit jaar al uitgebreid gevierd werd met onder meer een groot gala in de priorij van Corsendonk, was het zaak om het nu wat soberder te houden” aldus Judith. “ik kwam om kosten te besparen met het idee om deze activiteit te laten plaatsvinden in Dongen bij mij thuis”

Sonja van Heteren, moeder van Judith, stelde haar huis beschikbaar om de MAK leden te ontvangen en vond het bovendien een leuke uitdaging om voor 25 man te koken. Deze keer het diner dus niet in een sterrenrestaurant maar gewoon bij moeders thuis. Een prachtige en bovendien economische kerstgedachte. 
Zo economisch dat er nog wat financiële ruimte overbleef, vertelt Judith. “een jaar afsluiten zonder toch nog iets speciaals te doen kan niet uitblijven. Doordat er wat  op de kosten van het diner gelet is konden deze ‘armzalige’ studenten zich veroorloven  om zich te verplaatsen met een limousine ( zie foto ) van Tilburg naar Dongen” 
kerstdiner2
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen