Protestantse kerk Dongen-Rijen presenteert: Kerstmusical het geheim van Sneeuwvlokcity

Foto:

In het weekend van 20 en 21 december spelen maar liefst 21 kinderen van de Protestantse kerk Dongen-Rijen de musical het geheim van Sneeuwvlokcity. Er wordt al maanden gerepeteerd aan deze originele musical. Het is geen standaard musical maar echt helemaal 2014. Er zal worden geacteerd, gedanst en gezongen. Alle ingrediënten voor een swingende musical zijn aanwezig. Wilt u alvast volledig in de kerstsfeer komen dan gaat dit zeker lukken met een bezoek aan een van de spetterende voorstellingen. 

De kerstmusical speelt zich af in Sneeuwvlokcity. In dit gezellige stadje organiseert de burgemeester al jaren lang samen met de inwoners een grootse kerstshow. Een echte kerstextravanganza. Ook dit jaar zijn er drie deelnemers die een prachtige act hebben voorbereid. Een van de inwoners van het dorp loopt rond met een groot geheim. Ze wil het telkens tegen de burgemeester vertellen. Of dat gaat lukken? Kom op 20 en/of 21 december kijken wat het geheim van Sneeuwvlokcity is.
De kaartverkoop is begonnen!
Het geheim van Sneeuwvlokcity mag u zeker niet gaan missen. Er wordt op zaterdag 20 december om 19:30 uur en op 21 december om 14:00 uur gespeeld. De voorstellingen zullen worden gegeven in ’t Schouw. Kaartjes a €3,00 zijn te koop bij ’t Schouw of de Cammeleur en via [email protected]
sneeuwvlocity
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen