Het mooiste theater van Nederland staat in Dongen

Foto:

De Victor Boeren Music Dome aan de Steenstraat in Dongen is er helemaal klaar voor. De bezoeker die komende week binnenstapt in de wereld van Swing-It zal zijn of haar ogen niet geloven. Een professioneel theater op het allerhoogste niveau vormt het decor van een uniek Dongens muzikaal project dat zijn weerga niet kent. 

De bijzondere en stijlvolle uitstraling van het karakteristieke pand is aan de binnenzijde volledig doorgetrokken. Een theater op het niveau van de theaters waar de grotere musicalproducties plaatsvinden. Bert de Langen, voorzitter van de projectcommissie is er terecht trots op: “we zijn nu al een kleine twee jaar bezig vanaf de allereerste voorbereiding en als je dit resultaat dan ziet dan lijkt het wel een mooie droom. We hebben er echter keihard aan gewerkt om die te kunnen verwezenlijken en dat gaat dit weekeinde gebeuren.”
Na een geslaagde generale repetitie op woensdag zijn vanavond (donderdag) bij de première ruim 600 leerlingen van de groepen 7 en 8 van de Dongense basisscholen te gast. Zij hebben de afgelopen weken in een speciaal hiervoor gemaakt educatief programma al kennis kunnen maken met het project Swing-It en zijn al voorbereid op wat zij vanavond te zien en te horen krijgen.
Kaartverkoop
Kaarten voor deze unieke muzikale belevenis zijn eventueel nog  online te koop (KLIK HIER).  Voorstellingen zijn er op vrijdag 31 oktober (20.15 uur), zaterdag 1 november (20.15 uur) of zondag 2 november (14.15 uur). Heeft u nog geen kaartjes, geen probleem. U kunt ook bij de entree van de Victor Boeren Music Dome aan de Steenstraat plaatsbewijzen kopen. 
swing-it12
De muzikanten zitten er klaar voor!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen