Geen weekendafsluiting Westerlaan op 1 en 2 november

Foto:

Het college heeft besloten de geplande weekendafsluiting van de Westerlaan met een week uit te stellen. Dat betekent dat de Westerlaan (vanaf de rotonde aan de Middellaan tot aan de Rijnstraat) in het weekeinde van 1 en 2 november gewoon open is voor doorgaand verkeer. 

Reden voor het besluit is dat er aanstaand weekeinde veel evenementen en activiteiten op de agenda staan. Zo is er de herdenking ’70 Jaar Vrijheid Dongen’ met onder andere een stoet van historische legervoertuigen door de gemeente. Daarnaast is er het meerdaagse evenement Swing-It op bedrijventerrein Tichelrijt. Op dit terrein houden de bedrijven Montis en Van Cranenbroek een koopzondag op 2 november. De evenementen en activiteiten trekken veel publiek, uit verschillende delen van het land. Gelet op de drukte die de afsluiting van de Westerlaan afgelopen weekeinde met zich meebracht en de bereikbaarheid van Dongen, heeft het college besloten gebruik te maken van het ingeplande reserveweekend. De werkzaamheden worden nu in het weekeinde van  8 en 9 november uitgevoerd.
Afsluiting van vrijdag 7 november, 18.00 uur tot 10 november, 06.00 uur
In het weekeinde van 8 en 9 november wordt het asfalt op de Westerlaan vervangen, vanaf de rotonde aan de Middellaan tot aan de Rijnstraat. Dit deel wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. De afsluiting gaat in op vrijdag 7 november 18.00 uur en duurt tot maandag 10 november 06.00 uur.
Projectinformatie
De gemeente Dongen voert groot onderhoud uit aan de Westerlaan. Vorig weekeinde is er een nieuwe rioolbuis onder de Westerlaan geplaatst. Doorgaand verkeer werd omgeleid.
Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de heer Ruud Jansen (asfaltwerkzaamheden) of de heer Peter-Paul Philipsen (rioolwerkzaamheden. Beiden zijn bereikbaar via e-mail: [email protected] of telefonisch via 14 0162 (algemeen nummer gemeente Dongen).
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen