Jong Dongens talent bij Swing-iT

Foto:

De Victor Boeren Music Dome is er klaar voor. De bezoeker die komende week binnenstapt in de wereld van Swing-It zal zijn of haar ogen niet geloven. Een professioneel theater op het allerhoogste niveau vormt het decor van een uniek Dongens muzikaal project dat zijn weerga niet kent. dongen.nieuws.nl nam vandaag, tijdens één van de laatste repetities, een kijkje en was onder de indruk van deze ambiance en de show waaraan zo’n 150 muzikanten, (zang)solisten en dansers hun medewerking verlenen. Natuurlijk is er bij Swing-It ook ruimte voor  jong talent,  zowel in het voorprogramma als tijdens de voorstelling. Zo zien we onder meer de speciaal voor Swing-It geformeerde band ‘The Swinging Beatles’

Deze Dongense uitvoering van The Fab Four, ademt het enthousiasme uit van hun grote voorganger in de jaren zestig.  Loran van Baartwijk (18), Job Werkman (16), Jorik Bosters (16) en Emiel Broeders (19) laten oude tijden herleven. Het spelplezier spat er vanaf als zij musiceren! Een ander opvallend talent is de 14-jarige Isabelle Lafeber. Optreden voor publiek vindt Isabelle erg leuk. Als 10-jarig meisje stond ze al voor een groot publiek op het podium bij het Musis Event Young Edition. Het was echt leuk om met een live orkest op te treden, aldus de jonge zangeres. Inmiddels heeft Isabelle ook een eigen band, Wicked Wood, waarmee ze regelmatig bij Dongense evenementen te horen is.
 
                      isabelle1
                      Isabelle Lafeber

Het unieke evenement Swing-iT wordt van harte ondersteunt door het VSBfonds en het Prins Bernhard cultuurfonds in samenwerking met Kunstbalie. Deze fondsen stimuleren bijzondere initiatieven met financiële bijdragen. De organisatie van Swing-iT is er trots op dat genoemde fondsen het project ondersteunen.
Kaartverkoop
Kaarten voor deze unieke muzikale belevenis zijn eventueel nog  online te koop (KLIK HIER).  Voorstellingen zijn er op vrijdag 31 oktober (20.15 uur), zaterdag 1 november (20.15 uur) of zondag 2 november (14.15 uur). Heeft u nog geen kaartjes, geen probleem. U kunt ook bij de entree van de Victor Boeren Music Dome aan de Steenstraat plaatsbewijzen kopen. 
Let op: De Westerlaan is dit weekend afgesloten, er geldt een omleiding. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen