Gratis theatervoorstelling: ‘Jeugd en Wmo, gaan zo!’

Foto:

Op 1 januari 2015 treedt de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de nieuwe Jeugdhulp in werking. Veranderingen volgen elkaar nu snel op. Ook voor u gaan er wellicht dingen veranderen. Via een bijzondere ontmoeting, in de vorm van een interactieve theatervoorstelling met de titel ‘Jeugd en Wmo, gaan zo!’, gaan we hierover graag met u in gesprek en laten we zien hoe u zich op deze veranderingen kunt voorbereiden.

Eigen kracht
Mensen worden ouder en de gemeenten werken toe naar de participatie van alle inwoners, het vergroten van de zelfstandigheid, zelfredzaamheid en ‘samenredzaamheid’ van inwoners. We gaan hierin uit van mogelijkheden en niet van wat iemand niet meer kan. Gelukkig weet het grootste deel van de inwoners zelf de weg te vinden en hun problemen of knelpunten zelf of met behulp van hun omgeving op te lossen. Bij een klein deel van de inwoners lukt dit echter niet. De gemeente vormt een vangnet voor diegenen met beperkingen die zichzelf, ondanks hulp van hun netwerk, niet weten te redden.
Informatieve theatervoorstelling
We gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de veranderingen en de mogelijkheden die er zijn. Daarom nodigen we u uit voor de informatieve én interactieve theatervoorstelling ‘Jeugd en Wmo, gaan zo!’ op 4 of 5 november 2014.
De uitvoering is in handen van theatergroep De Kwekerij uit Tilburg. Het theater wordt u aangeboden door Amarant, Prisma, Ora et Labora, MEE, Thebe, Atlantis Zorg, de Volckaert en de gemeente Dongen. De toegang is gratis.
Waar en wanneer
Er worden in totaal 3 voorstellingen gegeven op de volgende momenten:
Dinsdagavond 4 november
in De Geubel, Hoofdstraat 4, ‘s Gravenmoer.
Inloop 19.00 uur – Aanvang 19.30 uur – Afsluiting 21.00 uur
Woensdagmiddag 5 november
in De Cammeleur, Hoge Ham 126, Dongen
Inloop 14.00 uur – Aanvang 14.30 uur – Afsluiting 16.00 uur
Woensdagavond 5 november
in De Cammeleur, Hoge Ham 126, Dongen
Inloop 19.00 uur – Aanvang 19.30 uur – Afsluiting 21.00 uur
Komt u ook? Neem ook uw familie, mantelzorger of uw persoonlijke ondersteuner mee!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen