Gemeentelijke oorkonde voor de heer Jan Aarden 

Foto:

Dinsdagavond reikte wethouder Bea van Beers een gemeentelijke oorkonde uit aan de heer Jan Aarden. Hij ontving de gemeentelijke oorkonde als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet voor en betrokkenheid bij o.a. het Platform Centrum en de IJzertijdboerderij. Wethouder Van Beers overhandigde de oorkonde tijdens een vergadering van het Platform Centrum.  

De heer Aarden is sinds de oprichting (2010) voorzitter van het Platform Centrum. Het Platform Centrum heeft aan de wieg gestaan van de herinrichting van het centrum van Dongen en is nog steeds intensief betrokken bij de ontwikkelingen in het centrum van Dongen. 
IJzertijdboerderij
Bij de IJzertijdboerderij is de heer Aarden ook zeer actief. De IJzertijdboerderij is een vrijwilligersproject waarin een boerenerf uit de IJzertijd is nagebouwd. De heer Aarden begeleidde de bouwploeg bij het realiseren van de gebouwen vanaf het eerste idee tot aan de afwerking. Hij adviseert het bestuur en de vrijwilligers hoe zaken aan te pakken en te organiseren. 
janaarden
Bouwtechnische inzet
De heer Aarden is als bouwkundige begaan met de zoektocht naar huisvesting voor kunstenaars en verenigingen. Daarom geeft hij advies aan de ‘Belangenbehartiging Kunst en Cultuur Dongen’. Verder is hij lid van de Adviescommissie Wonen. Deze commissie  zet zich in voor woningen en wijken die voldoen aan de wensen van de bewoners. Daarbij toetst hij woningbouwplannen, geeft adviezen, onderhoudt contacten en werkt samen met de gemeente, woningcorporaties, projectontwikkelaars en architecten. 
De Kleppers
Bij fietstoerclub De Kleppers heeft de heer Aarden een belangrijke bijdrage geleverd om de groei van de club (van 35 naar 170 leden) in goede banen te leiden. Hij was jarenlang het juridische klankbord van de vereniging.
Uitreiking
De heer Aarden krijgt deze oorkonde op het moment dat hij wegens gezondheidsredenen het rustiger aan moet gaan doen. Het college van B&W wil de heer Aarden op deze manier bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de gemeente Dongen.
Foto: Jan Stads / Pix4Profs
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen