De lekkerste winkel van Dongen gaat open…

Aanstaande vrijdag 24 oktober is het eindelijk zover. Om klokslag 16.00 uur zal een zeer bekende en  populaire Nederlander de officiële openingshandeling verrichten van de  winkel van PersonalTouch Cakes aan de Ariënsstraat 1-03. Na de opening zijn er allerlei leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk zijn er leuke en lekkere acties om u kennis te laten maken met PersonalTouch Cakes. dongen.nieuws.nl nam er alvast een kijkje en sprak met Conny Algra-Ligtenberg, de drijvende kracht achter het bedrijf.

Het Dongense bedrijf PersonalTouch Cakes bestaat vanaf januari 2011 en is opgestart door Conny Algra-Ligtenberg die inmiddels dagelijks bezig is met haar vak als professioneel Cake Designer. Na het volgen van vele patisserie workshops en opleidingen, onder andere bij meester patisserie Robèrt van Beckhoven, is Conny zich steeds verder gaan specialiseren.
De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich door hun perfecte afwerking doordat er alleen met verse producten en de beste ingrediënten wordt gewerkt. Conny: “ik gebruik alleen maar vers fruit en maak zelf mijn eigen jam en taartvullingen. Ook het fondant wordt door mij zelf gekleurd met natuurlijke kleurstoffen.”
Het bedrijf maakt naast speciale taarten ook heerlijk vers gebak, heerlijke cupcakes, cookies, chocolade (zelfs eigengemaakte chocoladeletters) en veel meer unieke en overheerlijke producten!. “Het bijzondere aan PersonalTouch Cakes is dat je in onze winkel ook voor één heerlijke taartpunt terecht kunt. Je hoeft dus niet per se een hele taart te kopen en kan toch heerlijk genieten” aldus Conny.
duvopb3jlyua0km3wtw413c28
Conny Algra-Ligtenberg naast de grote meester Robèrt van Bekhoven
De winkel aan de Ariënsstraat is open op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00  tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdagmiddagen kunt u bij PersonalTouch Cakes  terecht voor kinderfeestjes. “Maar ook themaworkshops en zelfs inloopworkshop waarbij je je niet van tevoren hoeft aan te melden worden met grote regelmaat aangeboden. daarvoor moet je onze website of facebookpagina in de gaten houden ” vertelt Conny. 
Na de officiele opening om 16.00 uur is er heel wat te doen en te zien bij PersonalTouch Cakes zoals demonstraties van de beste patissier van Nederland. “En breng de kinderen gerust mee want ze kunnen een mooie tattoo laten zetten en er is ook een hele leuke clown die prachtige ballonnen kan vouwen. Iedereen is vrijdag van harte welkom om een kijkje te komen nemen en natuurlijk ook wat te proeven” besluit Conny.
——————————————————————————————————
           utr0lsp3vfsplxps1ro37yeyk
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen