DA Ingrid, een vertrouwde drogist

Foto:

Op zaterdag 7 september heropende de bekende drogisterij DA op het Looiersplein 27 haar deuren met een volledig opgefrist interieur.  dongen.nieuws.nl nam een kijkje en sprak met de nieuwe eigenaresse Ingrid VoskuilDe DA drogisterij is al sinds jaar en dag een begrip in Dongen. Het begon aan de Oude Baan, waar het echtpaar van Boxtel de scepter zwaaide. Later verhuisden zij naar een drukke passage op het Looiersplein waar de winkel na overname onder een andere naam verder ging. Nu is echter de oude naam DA weer terug en ook de eigenaresse is een vertrouwd gezicht. Al 18 jaar lang werkte Ingrid Voskuil in het verleden immers al in deze drogisterij tot zij  twee jaar geleden een eigen winkel begon in chocolade en andere lekkernijen: ’t Bonbonneke. Een paar maanden geleden kwam ‘haar’ drogisterij wegens omstandigheden echter weer te koop en al snel kwam Ingrid tot overeenstemming. 

“Maar de inrichting van de winkel was wel heel erg aan een goede opknapbeurt toe en ik wilde daar, voordat ik een officiele opening zou gaan houden, natuurlijk wel werk van maken.” aldus Ingrid Voskuil.  Die enorme klus werd door Ingrid, familie en vrienden in de eerste week van september geklaard. “We hebben werkelijk alles onderhanden genomen: een nieuw plafond, een nieuwe vloer, nieuwe rekken, een nieuwe airco en natuurlijk veel schilderwerk”. Op 7 september gingen de deuren weer open en stonden de eerste klanten ’s morgens vroeg al in de rij om te kunnen  profiteren van de diverse openingsaanbiedingen en de gratis goodiebag. Tevreden kijkt Ingrid dan ook terug op de eerste weken waarin ze van vele klanten goede reacties kreeg op de vernieuwde winkel.
daingrid2
Op de vraag wat nu precies het geheim is van de DA drogist heeft Ingrid snel een antwoord: “het persoonlijk advies en het feit dat iedere klant die dat wenst geholpen wordt door een vakkundige medewerker. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind en wat door heel veel klanten erg gewaardeerd wordt. Onze medewerkers hebben een uitgebreide vakopleiding gehad en weten waar ze over praten. Maar ook het feit dat we een erg breed assortiment aanbieden. Van paracetamol tot exclusieve parfums zoals Calvin Klein, Swarovski en Lancaster en van cosmetica tot alle producten van HG. De klant kan voor heel veel zaken bij ons terecht, zelfs voor een praatje” aldus Ingrid, die het belangrijk vindt dat klanten zich thuisvoelen in haar winkel. “Een klant moet zich altijd welkom voelen en tevreden de winkel verlaten. Daar gaan we voor.”
De openingstijden van DA Ingrid zijn:
Maandag tot en met  donderdag van  9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van .9.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen