Zomer in Dongen: Karregolf, Jeu de Kloot en spellenmarathon

Foto:

Vanaf komend weekeinde kunt u zich  op het terrein achter Cafe ’t Karrewiel in Dongen-Vaart prima vermaken met 3 verschillende bezigheden waaronder het Karregolf. Dit is een aangename en uitdagende combinatie van midget-golf en boerengolf. De in totaal 10 holes hebben alle hun eigen uitdaging en stellen uw talenten op de proef. Hierbij moet u denken aan onder andere:  slalommen, schans schieten en het beruchte vulkaan hole. Voor Karregolf betaalt u € 3,50 p.p.

Jeu de Kloot is een relaxte combinatie van Jeu de Boule en Klootschieten. U gaat het met uw gezelschap onderling tegen elkaar opnemen om zo min mogelijk punten te halen.         Een deelnemer gooit eerst een tennisbal. Vervolgens probeert men om beurten hun klootschietbal zo kort mogelijk bij de tennisbal te gooien. Wie het kortst bij de tennisbal ligt wint die ronde en zo gaat dat verder. Jeu de Kloot voor € 2,50 p.p. 
Bij de Spellenmarathon gaat u door een breed scala aan spelletjes die leuk zijn voor jong en oud. Hierbij komen onder andere spellen als 4 op een rij, boogschieten, disks schieten, hoefijzer gooien en kegelen aan bod. De spelletjes staan garant voor een hoop gezelligheid. De spellen kunnen bij slecht weer ook binnen gespeeld worden. Deelname € 3,50 p.p. Al deze spellen zijn ook uitermate geschikt voor groepen, eventueel in combinatie met arrangementen met  barbecue, koud en warm buffet of een steengrillmenu.

Tijdens de vakantieperiode zijn de openingstijden:
woensdag t/m zondag  vanaf 10.30 uur. (Woensdag alleen overdag geopend). 
maandag en dinsdag gesloten.
Voor actuele informatie kunt u altijd terecht op de geheel vernieuwde website www.cafetkarrewiel.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen