Optreden clown Desalles en Helemaal Hollands op Dongense kermis

Foto:

Van 12 tot en met 16 juli staat het Wilhelminaplein in Dongen weer vol met kermisattracties. Er staan ongeveer 30 attracties klaar om jong en oud te vermaken. Op vrijdag is de familieavond, waarbij veel attracties speciale prijzen hanteren of aanbiedingen hebben voor de bezoekers. Op zondag vertoont clown Desalles zijn kunsten op de kermis en op maandag treedt Helemaal Hollands op. Marinda Wijnen uit Dongen verzorgt het voorprogramma.

De opening van de kermis valt traditiegetrouw samen met de ballonnenwedstrijd. Na de openingshandeling op vrijdag 12 juli 2013 om 19.00 uur wordt het startsein gegeven voor de afstandswedstrijd. De ballonnen met wedstrijdkaart zijn die dag tussen 18.15 en 18.45 uur gratis bij de Cammeleur af te halen. Blaospiepel zorgt voor de muzikale begeleiding tijdens de tocht van de Cammeleur naar het Wilhelminaplein. 
Programma   
Op vrijdag start, na de ballonnenwedstrijd, de kermis met de familieavond. De attracties geven op deze avond aantrekkelijke kortingen. De kermis is deze dag tot 24.00 uur geopend. 
Op zondag 14 juli 2013 komt clown Desalles vanaf 19.00 uur zijn kunsten vertonen. Op maandag 15 juli 2013 treedt Helemaal Hollands op vanaf 21.00 uur. In het voorprogramma, vanaf 20.30 uur, zal de Dongense zangeres Marinda Wijnen een optreden verzorgen. Van zaterdag 13 juli tot en met dinsdag 16 juli is de kermis open van 13.30 uur tot 24.00 uur. Dinsdagavond sluit een spetterend vuurwerk de kermis om 23.00 uur af. 
Ballonnenwedstrijd 2012
Zaterdagmiddag 13 juli is de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd 2012. De winnaars mogen om 14.00 uur bij de poffertjeskraam hun prijs, een dag gratis kermisvieren, in ontvangst nemen. De winnaars van 2012 zijn: Marleen Kluft, Romy Mooi, Naomi van Uum, Gioia Vermeulen en Nikki Weterings.
Attracties
De kermisbezoekers kunnen zich uitleven in onder andere de draaimolen, de bootjesmolen en de buggy-ride. Andere attracties zijn autoscooter, lunapark, polyp, Inversion, reuzenrad en Crazy Dance Machine. Natuurlijk zijn er ook spel- en behendigheidattracties en eetkramen. De attracties die deelnemen aan de familieavond kunt u herkennen aan de speciale poster.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen