Afvalrace Dongen: week 10 van Lynn Michielsen

Foto:

De tiende week van de afvalrace Dongen werd voor de drie kandidaten bekroond met een speciaal voor hen georganiseerde bootcamp op zondag 30 november. Van tevoren was aangegeven dat het leuk zou zijn als er wat vrienden en kennissen mee zouden komen doen. Dat hebben de kandidaten geweten want een groot aantal fans waren erbij en werkten zich samen met de drie flink in het zweet. Hieronder lees je hoe het Lynn verging in de week voor deze bootcamp

Beste bloglezers,
Vandaag weer een nieuwe blog voor jullie om te lezen hoe het met mij gaat, ik zeg nu al “het gaat super met me!”
Afgelopen week heb ik niet veel meegemaakt, maar wel een super leuke Pieten middag. ‘s Middags heb ik met een vriendin (Jessica) meegeholpen en de kleine kindjes begeleid. Jessica had met de kinderen een stoomboot geknutseld, ik had de kinderen vragen gesteld over Sinterklaas. Er was ook nog een jongen die mee hielp, hij deed de verstopte cadeautjes mee zoeken met de kinderen. Zo hadden we alle 3 een taak om de kindjes te begeleiden, het was wel leuk en schattig hoe die kindjes mee deden! Tussendoor kwamen er nog een paar zwarte Pieten langs om mee spelletjes te doen en natuurlijk om pepernoten uit de delen. 
Naderhand heb ik nog een personal training, eigenlijk was het geen 1 op 1 training maar ik had gevraagd of Jessica ook mee mocht sporten. Dus zo doende had Jessica mee gesport. Van tevoren was het weer tijd om te wegen, ik was eigenlijk best wel zeker over het wegen omdat ik wist dat ik de hele 2 weken goed had opgelet. En ja hoor ik weeg weer 1,5 kilo minder! Yessss. 
Ik voel me nu echt fit, en ik weet dat ik het kan!
Verder over de week waren de gekke groeps les weken bezig met een disco. Het was ook zeker een geslaagde groepsles disco! Je mocht in een hippe outfit komen. Ik had geen hippe kleding te halen, want ik heb natuurlijk al hippe sport kleding! Haha
De groepsleden zijn altijd leuk, maar nu met de disco erbij maakten het toch iets leuker….
Op de foto zien jullie de kinderen van de jeugdfitness les waaraan ik elke vrijdag deelneem.
Dan is er aanstaande zondag nog de mega winterbootcamp bij Atledo, ik heb er super veel zin in en ben beniwued wat het gaat worden. Hierover gaan jullie meer lezen in mijn volgende blog.
Vorige keer had ik in mijn blog gezet dat ik een courgette cake had gebakken, hierbij het recept:
cake

Wat heb je nodig,

-50  rozijnen 
-175 g courgette
-260 g bloem
-1 tl kaneelpoeder
-1 mespuntje zout
-1 tl bakpoeder
-2  eieren
-120 g suiker
-110 g lichte basterdsuiker
-1  vanillestokje
-130 g zonnebloemolie
-50 g walnoten
-3 el pompoenpitjes
-boter om in te vetten
Wat ga je doen:
Verwarm de oven voor op 170 ºC. Wel de rozijnen circa 10 minuten in water en giet ze af. Smelt de boter. Vet de cakevorm in en leg er bakpapier in. Meng bloem, kaneel, zout en bakpoeder goed door elkaar. Klop de eieren schuimig met de suiker. Halveer een vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit. Meng het vanillemerg, courgette en olie door de eieren en spatel het bloemmengsel erdoor. Roer de walnoten en rozijnen erdoor en schenk het beslag in de cakevorm. Strooi de pompoenpitten erover en bak de cake in de oven in circa 60 minuten gaar. Laat de cake afkoelen en haal de cake uit de vorm.
Extra nodig,
-cake vorm
Smakelijk eten!
Dit was mijn blog weer, tot de volgende
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen