Dongense Darts Competitie

De 14-e speelronde van de Winter competitie darts te Dongen. Alleen de Ere divisie heeft vorige week een programma gehad, dus de andere teams hebben goed kunnen rusten en trainen voor deze 14-e ronde. In de Tweede Divisie pakte TROTS vorige keer een goede overwinning, dus HBHB was gewaarschuwd. Maar alle singles gingen verloren voor TROTS en de stand was al 5-0 voordat het eerste punt werd binnen gehaald. HBHB won de wedstrijd ruim met 11-2. 

Het Karrewiel 1 kruipt sneaky naar boven en scoorde hun 4-e winst op rij. Het Vaartje dat toch een plaatsje hoger staat op de ranglijst verloor met 9-4. DVDVD heeft De Bluffers weer aan een broodnodige overwinning geholpen. De nummer laatst verloor met 9-4. De Salamander moest aantreden tegen No Score. De vorige ontmoeting werd net aan gewonnen door De Salamander e No Score staat natuurlijk niet voor niks op de derde plaats. Maar No Score snakt naar de winterstop, want De salamander walste over No Score heen. 11-2 de winst. De 180 teller blijft op 11 staan. De Salamander dik aan de leiding met HBHB nu op plaats 2. Het Vaartje is de nummer 3. 
In de Eerste Divisie is No Skills just luck voorlopig afgehaakt om de koploper Het Karrewiel 13 onder druk te zetten. Uit bij Nie te Pijle was daar een onverwacht verlies en nog een dikke ook. 9-4 de winst voor Nie te Pijle. Op Dreef 3 weet niet meer wat winnen is. 6 nederlagen op rij en daar kan nu ook nummer 7 bijgeschreven worden. New Bundy’s won met 9-4. Voor Op Dreef finishte Leo Lambooij 105 en voor New Bundy’s gooide Joris van de Bemd 120 uit. Falcon toch de nummer 3 van deze divisie nam het op tegen Mooi(e) laatste. Maar Mooi(e) laatste is redelijk afgezakt en kon Falcon dan ook niet bijhouden. 8-5 de winst voor Falcon met een 180 score voor Wim Timmermans. Het Karrewiel 13 had dus een onverwachte mogelijkheid om de voorsprong nog wat verder uit te bouwen. En dat moest dan gebeuren tegen 4P. Het Karrewiel 13 was ook de betere partij en won met 9-4 de wedstrijd. De 180 teller is gestegen naar 16. Het Karrewiel 13 aan de leiding voor No Skills just luck en Falcon.
The Dartons ging voor de eerste titel dit seizoen en dat was Herbstmeister 2014 van de Ere Divisie. Maar dan moest er wel even ruim gewonnen worden bij De Tobbers. En die pakken toch altijd wel een paar punten normaal gesproken. Maar nu even niet! 13-0 voor The Dartons met een 180 score voor Edwin Nuis. De Valk 1 speelde tegen Vrolijke Bull en de eerste ontmoeting werd net met 7-6 gewonnen door De Valk. Maar tijden zijn veranderd, want nu was het een makkie voor De Valk. 11-2 de winst. Voor Vrolijke Bull gooide Bram Roosen een 180 en ook Frank Emmerik gooide 1 maal 180. Pijlloos nam het op tegen Triple Trouble. Met oa een 180 score voor Vincent Langeveld kwam ook hier een 11-2 score voor Triple Trouble op het bord. Het Karrewiel 2 speelde de derby tegen BSEIDREN. In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd was het BSEIDREN dat met 8-5 won. Van Game on tegen Op Dreef 12 is gene uitslag bekend en Gijle Peile was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 83. The Dartons is Herbstmeister want ze kunnen volgende week niet meer ingehaald worden. De Valk 1 blijft op de 2-e plaats en Triple Trouble derde.    
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen