Roparun kerstmarkt met  veel activiteiten op Basisschool St. Agnes

Foto:

Op Donderdag 18 december organiseert Basisschool St. Agnes een kerstmarkt van 18:00 – 19:30 uur op het schoolplein rondom de school. Het wordt een sfeervol evenement voor jong en oud.  Er is werkelijk aan van alles gedacht! Zo komt er een verrassende act die zal zorgen voor het nodige vermaak, gasten worden op persoonlijke wijze ontvangen de school heeft het ‘Magical X-mas Trio’ weten te boeken om muzikaal en in kerstsferen af te sluiten. 

Bezoekers hoeven vóórdat zij naar de kerstmarkt komen niet te eten want ook daar is aan gedacht. In de diverse kramen worden prachtige kerstspullen verkocht die door leerlingen zijn gemaakt. Er is ook een kraam  met diverse leuke spullen zoals: Oude school- en leesboeken , ouderwetse  ( antieke)schaatsen en kerstspullen die gemaakt zijn voor de verkoop door ouders, opa’s, oma’s enz…  
Vanuit ouders en ondernemers heeft de school de laatste weken een hoop mooie spullen gekregen die tijdens de kerstmarkt gewonnen kunnen worden bij het Roparun Rad Van Fortuin! Extra prijzen zijn van harte welkom en kunnen t/m donderdag 18 december nog worden ingeleverd op school, natuurlijk is het ook mogelijk dat er een e-mail wordt gestuurd naar [email protected] en dan wordt het bij u opgehaald. 
ropa2
De opbrengst van de Kerstmarkt wordt in zijn geheel geschonken aan Roparun team ’t Halvezolenlijntje. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Naast de sportieve inspanning, moet er door deelnemende teams ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties.  Dit schooljaar is De Roparun  het goede doel waar Basisschool St. Agnes zich voor inspant. Dat doet de school  op 18 december middels de Kerstmarkt en  in maart 2015 ook door een heuse Mini Roparun die geheel wordt georganiseerd door Roparun team ’t Halvezolenlijntje.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen