Muzikaal feest tijdens Kerstconcert Het KunstPodium

Foto:

De muziekafdeling van Het KunstPodium is helemaal klaar voor het jaarlijkse Kerstconcert. Leerlingen van Het KunstPodium brengen op zondag 21 december van 13.00 tot 14.30 uur het kerstgevoel bij je naar boven met kersthits in een modern jasje zoals ‘All I want for X-mas is you’ en ‘Last Christmas’! Jong en oud doen mee. Dit belooft het meest leuke kerstconcert van Dongen en omstreken te worden met als speciale gast Niels Jacobs die bekend is van diverse musicals! Het kerstconcert vindt plaats in de Oude Kerk, Dongen. 

Programma 
Elk jaar wordt er hard en enthousiast gerepeteerd voor het jaarlijkse Kerstconcert. Kom luisteren en genieten van mooie pianostukken, strijkersensembles (beginners en verder gevorderd), blokfluit, gitaar en harp. Ensembles en meer solistische optredens zullen elkaar afwisselen. Daarnaast zullen  zangleerlingen de mooiste kersthits laten horen. Ook is er de mogelijkheid je creatief te uiten in een beeldende workshop. 
Special guest Niels Jacobs 
Oud-leerling, Niels Jacobs, singer-songwriter en musicalzanger, zal tijdens het kerstconcert samen spelen en zingen met leerlingen. Niels studeerde Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Na zijn afstuderen was hij o.a. te zien in de musical Les Misérables, Rent en De Gebroeders Leeuwenhart. Afgelopen seizoen vertolkte hij één van de hoofdrollen in de Vlaamse versie van de cultmusical Dans der Vampieren (Alfred). Op dit moment heeft hij een rol in de populaire musical Wicked. 
Informatie 
Kaarten voor het kerstconcert á € 2,00 zijn te koop bij Het KunstPodium in Dongen of mail naar [email protected], dan worden de kaarten klaar gelegd (beperkt aantal kaarten beschikbaar). Het kerstconcert vindt plaats op zondag 21 december van 13.00 tot 14.30 uur in de Oude Kerk in Dongen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen