Lions Club Donge vallei organiseert wijnproeverij voor het goede doel

Foto:

Lionsclub “Donge Vallei” organiseert 30 november 2014 een wijnproeverij voor het goede doel: “Stichting Leergeld”. Deze stichting helpt kinderen uit financieel zwakkere gezinnen om aan een sportclub te kunnen deelnemen, of zij geeft een tweedehands laptop of een fiets om naar school te gaan. In Dongen, Rijen en omgeving doen nog steeds veel gezinnen  een beroep op  “Stichting Leergeld”. Er is veel verborgen armoede. Dat is er de laatste jaren niet beter op geworden. 

Door de proeverij te organiseren, kan Lionsclub “Donge Vallei”  deze gezinnen een steuntje in de rug geven. De club is erin geslaagd een wijnboer uit Oostenrijk (Apetlon) naar Dongen uit te nodigen. Zijn wijnen zijn fantastisch. Voor meer informatie over deze wijnen ga naar www.tschida-wein.at  
Tijdens de wijnproeverij kunnen deze wijnen besteld worden. 
Bestellingen kunnen op een centraal adres in Dongen worden afgehaald, de planning is dat dat voor Kerstmis gaat lukken. De nodige praktische informatie staat op het bestelformulier dat op de proeverij wordt uitgedeeld. Iedereen is van harte welkom op deze speciale wijnproeverij voor het goede doel.
Datum: zondag 30 november 2014 
Proeflokaal: Roland en Yvonne de Laat, Vennen 1, Dongen
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen