Bruggenloop en boekenmarkt bij Atledo

Foto:

Atletiekvereniging Atledo houdt op zondag 26 oktober voor de 5e keer op rij de Bruggenloop. Deze trimloop start op het Atledo terrein, waarna men vervolgens richting fietsbrug loopt, waarbij het keerpunt aan de andere zijde van de brug is. Iedereen kan maximaal 5 rondes van 2km lopen, maar er is de mogelijkheid om na elke ronde te finishen, zodat het voor iedereen op eigen niveau te doen is.

Voor lopers buiten Atledo een ideale gelegenheid om de conditie te testen en kennis te maken met Atledo. De start is om 09:30 uur Inschrijven kan tot 09:15 uur op de Atledo accommodatie. Kosten € 2,50 incl. koffie/ thee na afloop en toegang tot de boekenmarkt.
Naast de Bruggenloop wordt dit jaar voor de 1e keer een boekenmarkt gehouden in de kantine van Atledo. Er is een grote diversiteit aan boeken die voor een klein bedrag te koop worden aangeboden. De volledige opbrengst komt ten goede aan de vereniging. De boekenmarkt begint om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur. De entree is € 1,00 waarvoor u in de kantine een kop koffie of thee wordt aangeboden.
Meer informatie op www.atledo.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen