Afvalrace blog: de coaches over Marion

Foto:

In de blog van deze week kijken coaches Mira en Ilse naar de afvalrace van Marion tot nu toe.

Nog maar één maand te gaan
Deze week een blog van ons (Mira & Ilse) over Marion en haar progressie.
Eind september stonden we bij Marion aan de deur en hebben we haar verrast met gratis deelname aan de Afvalrace, dit was de start van 6 maanden zeer intensief met elkaar samenwerken. Wat dit betekend?

Samenwerking
1 x per week een coachings-sessie, 1 x per week 1 op 1 training en 1 x per week bootcampen. Tijdens zo’n intensieve samenwerking is het dan ook wel echt belangrijk dat je een klik met elkaar hebt. En die klik is er. We hebben al zo vaak tegen elkaar gezegd dat we het getroffen hebben met Marion. Marion werkt hard, klaagt amper, heeft haar eetgewoontes aangepast en maakt de juiste keuzes om dichter bij haar doel te komen.

Reis naar Amerika
Deze week gaat Marion een week naar haar jongste dochter in Amerika.  Hier gaat ze genieten van haar dochter en van deze bijzondere reis, maar dat is wel aan Marion besteed.

Amerika = Junkfood
Marion weet heel goed dat ze er nog niet is, dat ze nog een lange weg te gaan heeft en dat ze haar doel voor ogen moet blijven houden. Dat ze gaat genieten van haar reis, dat is het allerbelangrijkste, maar ze heeft duidelijk in beeld dat ze ook in Amerika zelf kiest wat ze eet en hoeveel ze beweegt.
Ze weet inmiddels dat genieten en je doel behalen absoluut hand in hand gaan en dat een weekje vakantie er niet voor hoeft te zorgen dat er kilo’s aanvliegen.

Over Marion
Marion is een fantastische vrouw, we hebben haar nog niet chagrijnig meegemaakt, ze is altijd in voor een geintje, attent en super lief. Marion staat voor de klas en het was geweldig om te zien hoe ze vorige week tijdens de familie bootcamp genoot van ‘haar kinderen’. Bijna de hele klas was er om samen met haar te sporten en wat genoot ze daarvan.

De ‘oude’ Marion
Toen we met Marion startten, liep Marion niet maar slofte ze, ze had een fiets maar die werd niet gebruikt en de enige beweging die ze had was de 100 meter van huis naar school en terug. Luchen was (en is het nog steeds) een favoriete bezigheid, maar lungen daar had ze nog nooit van gehoord. De eerste lunges die ze samen met ons maakte, leken dan ook in de verste verte nog niet op een ‘echte’ lunge.

Progressie
Dat is nu wel anders. De progressie van Marion is ongelooflijk, we kunnen wel spreken over een complete transformatie. Een energieke dame, die rechtop loopt, krachtige keuzes maakt, vooral geniet en ook steeds haar einddoel voor ogen houdt en niet te vergeten inmiddels al 20 kilo kwijt is.

Dus is er sprake van progressie: “HELL YES!!!!”

Lieve Marion
wij vinden je een topper en zijn ontzettend trots op hetgeen je hebt gedaan en hebt bereikt tot nu toe. We hebben genoten van de samenwerking afgelopen maanden en gaan de komende maand nog 1 maandje knallen!

Einde Afvalrace in zicht
Uiteraard is Marion onvervangbaar en gaan we onze samenwerking zeker missen. We hebben Marion alle tips en tools gegeven die ervoor zorgen dat Marion ‘stopt met stoppen’ en doorgaat met de gezonde leefstijl die ze voor zichzelf heeft gecreëerd. Natuurlijk blijven we elkaar zien omdat Marion wekelijks bij ons blijft bootcampen, fijn voor Marion, maar zeker ook voor ons.

Wil jij dit ook?
Nog één maand, dan is de afvalrace voorbij. Wij zijn zo blij dat we dit hebben kunnen doen, omdat we zien hoeveel impact het heeft gemaakt op het leven van Marion. Dit heeft ons doen besluiten om dit traject nog een keer GRATIS aan te bieden aan een vrouw die klaar is voor verandering en de strijd tegen de kilo’s met ons aan wil gaan. Wil jij net als Marion 6 maanden lang GRATIS door ons gecoacht worden en transformeren naar een slankere en krachtigere versie van jezelf, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij kans maken op dit resultaat programma, vul dan dit formulier in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsMEW0o5Zlk3LK03v7pi5ZaoKm9i6Cmpu076PACllSX-323w/viewform en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Liefs,
Mira& Ilse

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen