Musis Event Winterconcert, sfeervol genieten.

Foto:

Het muzikale verenigingsleven in Dongen bruist! Het ene muziekspektakel (Swing-iT) is nog niet voorbij of het andere wordt al weer aangekondigd. Het harmonieorkest (uitgebreid met een popcombo) van de Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum organiseert in samenwerking met Popkoor Spirit het Musis Event Winterconcert. De Laurentiuskerk in het centrum van Dongen is de bijzonder sfeervolle locatie. Op zaterdagavond 20 december (aanvang 20.00uur) vindt in deze markante kerk het concert plaats. Noteer de datum alvast in uw agenda.

De dirigenten Robert van Enschot en Tom Mordang van respectievelijk het harmonieorkest en het popkoor hebben in gezamenlijk overleg met de beider muziekcommissies een mooi en zeer afwisselend programma samengesteld. Er staan bijna twintig muziekstukken op de muziekstandaard van de muzikanten. Het wordt oprecht genieten van heerlijke herkenbare muziek in een sfeervolle ambiance. De bezoekers van het concert worden in het naastgelegen Jeugdcentrum De Poort ontvangen en via de ‘rode loper’ naar de kerk geleid. Als extra service ontvangen de aanwezigen in de pauze een gratis kopje koffie of thee naar keuze, ook de garderobe en programmaboekje alsmede toegang tot de afterparty in De Poort zijn bij de entreeprijs van slechts €7,50 inbegrepen. 
Kaartverkoop start op 11 november aanstaande bij het voorverkoopadres DA Ingrid (Looiersplein) en via de website van Musis Sacrum www.musissacrum.com. Het belooft een heerlijk avondje uit te worden, geheel verzorgd door twee enthousiaste Dongense verenigingen. Binnenkort leest u hier meer over dit evenement. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen